Bed & Breakfast


Hoby Kulle Herrgård erbjuder övernattning i våra Bed & Breakfast rum (dubbelrum) med delat badrum i herrgården, vår svit med eget badrum i herrgården samt i våra dubbelrum ute i vår flygelbyggnad.

Vi har fem unika dubbelrum i herrgårdsbyggnaden och fem lantliga dubbelrum i 1600-talsflygeln. Inuti herrgårdsbyggnaden är ett utav rummen vår svit med eget badrum som vi har döpt till Adele. Tre rum i flygelbyggnaden (Queen) är anpassad för familjer där det går bra att ställa in en extrasäng. I familjerummen går det även bra att ta med sig sin hund.

Uppe på loftet i flygeln har vi också två dubbelrum (Budget) som man tar sig upp till genom en lite brantare lofttrappa.

Priser herrgården: från 1495 kronor/natt inklusive frukost.
Priser flygeln: från 1200 kronor/natt inklusive frukost.

Till våra familjerum eller vår Adele-svit med eget badrum kan du även boka extrasängar. Vi kan erbjuda en baby/resesäng för barn upp till tre år för 250:- inkl. frukost eller en enkelsäng (tältsäng) för 500:- inkl. frukost.

Missa inte vårat middagserbjudande ute i orangeriet där ni kan avnjuta en 3-rätters middag tillsammans för 495:-/person! Erbjudandet börjar från och med andra helgen i maj och om det finns några allergier vi bör känna till, meddela oss det nedan.

Till våra B&B-gäster erbjuder vi även möjligheten att hyra våra fina cyklar för 200 kr/dag tillsammans med en härlig picknickkorg för 250 kr för två personer.

Bokning och information om tillgänglighet sker via booking.com och övriga frågor kring din vistelse skickas till: info@hobykulleherrgard.se 

Bokning
info@hobykulleherrgard.se

0457 10 710

Facebook

https://www.facebook.com/hobykulleherrgard/

Adress
Hobykullsvägen 7
372 62, Bräkne-hoby