Middag

Njut av en god tre-rätters!

Upplev vår vackra miljö och boka din höstmiddag redan idag!

Ordinarie meny:

Förrätt: Räktartar med rischips, koriander och szechuanpepparmajonäs.

Varmrätt: Persiljebakad oxrygg med sötpotatispuré, rödvinsås, grönkålchips, picklad rädisa, och rostade hasselnötter.

 Dessert: Kolakräm med krispigt kex, grädde och riven choklad.

*Menyn är både gluten- och laktosfri


Vegetariskt alternativ:


Vegetarisk förrätt: Chevre- och rödbetskräm med bakad gulbeta, rischips och pumpafrön.

Vegetarisk varmrätt: Vitlöksrostad broccoli med vattenmelonsallad, sötpotatispuré, friterade glasnudlar och fetaost.

Dessert: Kolakräm med krispigt kex, grädde och riven choklad.

*Menyn är glutenfri men förrätten innehåller laktos